Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Framför skrattets effekter...


Hahahaha

skrattet
fastnar i väggarna
runt omkring
här omkring

naglat i skalet

ekar

det glada fnittret
som kraftfullt regn
från ingenstans

taktfast
drömlikt

som en trum maskinist
envetenhet

det smittar av sig markant
på andra
en lyckad evolution

som det fallande moln grusets
myckenhet




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-25 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman