Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Helt kort...


Smått koncist

Jag dog mitt i en mening
vilket inte var min
mening alls

Jag återuppstod i ett runt ord
vilket var min tanke
från början

Jag består i en fras
för evigt och envar




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-25 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman