Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Viktiga ting...


Alla måsten

Konsten att gå
kan jag

att springa vill jag
att älska
ska jag

att dö måste jag




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 166 gånger
Publicerad 2011-09-25 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman