Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyss besökt skolan


Fluortanterna

Fluoren fått en renässans
bakterierna har ingen chans
snälla tanter med rena händer
tar nu åter vård
om dina tänder.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2011-09-25 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP