Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vildhavre


En natt vid kanten du stod
med sargat ansikte fullt i blod
Med vida vingar
sorg och skratt
Bort du flög från mig en natt
Stjärnor på himlen lyste så klart
Borta är du jag visste ej vart
Efter många år du kom tillbaks
skam och sorg fanns i din blick
Så mycket jag saknat
Men aldrig jag fick
Men blod är bara vått
Det borde du förstått




Fri vers av veroniqa perzon
Läst 304 gånger
Publicerad 2011-09-25 23:02



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
väl beskrivet
2011-10-05
  > Nästa text
< Föregående

veroniqa perzon
veroniqa perzon