Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina ord till dig min mamma. Du har varit saknad i 2 år och jag vet att vi kommer ses igen när det är dags för mig. Då ska vi ta en kopp kaffe och prat, precis som vi gjorde förr.


Mamma

Till dig mamma

När för dig en blomma bryts av i sin vackra blom
Så blir stunden smärtsam så fruktansvärt tom
Vi har saker som vi minns
En undangömd äng eller skreva
Där en blomma som brustit för tidigt och slutat leva
Så tomt på min äng
Jag ligger i min säng
Alla sorters blommor vill jag till dig plocka mor
Jag saknar och älskar dig mer än du tror
Men vi ses snart i en sång
Men vägen dit är krokig så lång
Du finns här i mitt hjärta
Det värker det är smärta
I mina tankar jag ger dig en kram
För utan dig känner jag mig lam
Vi ses snart kära mor
Då får jag vara där du bor
Jag saknar dig mer än du tror




Fri vers (Prosapoesi) av veroniqa perzon
Läst 103 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-10 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

veroniqa perzon
veroniqa perzon