Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

0X0:7

själens rester
skaver mot varandra
lämnar blodiga spår
gnistan släktes
röken bleknar
askan fräts
till bråkdelar av atomer
ingen kommer finna mig




Fri vers av Flodhäst
Läst 181 gånger
Publicerad 2006-01-09 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flodhäst