Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur en annan människa kan förhäxa en.


Jag följer dig

Jag följer dig vart du än går,
jag beundrar dig mer än du förstår.
Mitt liv är det jag kan ge dig och det ger jag dig nu,
mina ögon ser ingen annan än dig kära du.
Jag följer dig in i döden och längre än så,
förevigt vid din sida hur långt jag än måste gå.
Ett brinnande begär har du förhäxat mig med,
allt blod jag spillt för din skull utan att jag led.
En uppenbarelse speglade sig inför mitt inre där du dansar så vilt,
trots att jag fryser så känns livet med dig så milt.
En smärta så skön och ett begär så hett,
är det som du mig har gett.




Fri vers av Nattis83
Läst 630 gånger
Publicerad 2006-01-09 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattis83
Nattis83