Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är blind

När du tänker tre år tillbaka i tiden rinner en tår längst din kind
du fick ett medel i ögonen som gjorde dig blind
igår fyllde du åtta
du fick det du önskade dig mest av allt vilket var en råtta
jag skymtar regnbågen utanför vårt fönster
du frågar vad det är och jag förklarar det som glada färger i ett mönster
med en kraftansträgning lyckas jag att hålla tårarna tillbaka
jag häller upp saft och frågar om du vill smaka
Du nickar mot mig och ler glatt
jag ler tillbaka och känner mig matt
jag ville inte att din framtid skulle se ut såhär
du frågar plötsligt om jag forfarande håller din pappa kär
jag kan inte svara för rädslan att såra dig
du ler förstående och säger att du alltid kommer att älska mig
jag känner hur gärna jag vill ha dig i mitt liv
jag närmar mig dig med stora kliv
vi omfamnar varandra hårt
vi känner oss lyckliga när vi tänker på det som är vårt
du tar vara på livets alla gåvor
nyfikenheten i dina ögon brinner som lågor
du skrattar hysteriskt när jag kittlar dina tår
du är den som har läkt mina sår
plötsligt hörs en vind
den viskar och säget att kärleken är blind




Fri vers av Nattis83
Läst 744 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-25 19:40



Bookmark and Share


  Herr Morris
Tårarna rullar ner för mina kinder. Kärleken mellan föräldrar och barn, barn och föräldrar är det ädlaste som finns.
Så mycket man vill säga, och så mycket som inte behövs sägas!
2006-06-30

  Pulsatilla
Gripande, rörande och vacker!
2006-06-28

  Petrovna
så fin!
2006-06-28

  Trubbel
åh, riktigt bra! gillar särskilt:
"du skrattar hysteriskt när jag kittlar dina tår
du är den som har läkt mina sår"

fint skrivet :)
2006-06-25

  Albert
jättebra!
särskilt i slutet där du skriver: "du är den som har läkt mina sår". Och det hade han väl inte en aning om?
(om det nu var en han)
2006-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Nattis83
Nattis83