Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I stjärnorna ser jag ditt namn

När smärtan är tyngre än vad du orkar bära
då lovar jag dig att jag kommer stå nära
jag kommer omfamna dig och skydda dig
snälla våga lita på mitt ord snälla tro på mig

för dig jag genom det kallaste vatten och den hetaste eld går
bara jag får vara med dig är det värt dessa sår
du betyder mer än jag kan säga med ord
för mig är du den vackraste skapelsen på vår jord

i stjärnorna ser jag ditt namn
önskade så att du låg här i min famn
en dag kanske du upptäcker mig
jag kommer alltid att vänta på dig






Fri vers av Nattis83
Läst 956 gånger
Publicerad 2006-06-24 23:24



Bookmark and Share


  Ylva Petterson
jag kan läsa den om och om igen.... den är så jävlaa bra nattis!!! skitbra jobbat!!
2006-08-21

  Kaffemugg
Åh! Vacker! Denna tyckte jag om! Stor igenkänningsfaktor!!
2006-06-28

  Henrik Nilsson
Ord som betyder mycket för en annan människa kan jag tänka mig!? Du har en fin ordföljd och en "lätthet" då du skriver som skapar en harmoni från början till slut.
2006-06-27

  TheMisplacedMemory
vackert
2006-06-25

  Pia S
Mycket vacker och fin känsla.
2006-06-25

  Albert
skitbra! du är en älskande människa!!!
2006-06-25

  yoyyo
ja underbart fin kärleksförklaring, verkligen :)
2006-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Nattis83
Nattis83