Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blind kärlek

Vad är det ditt hjärta har skådat
som dina ögon inte förmår att se
Sedan födseln dina ögon var blinda
medan hjärtat ditt såg klart
Jag hyser dig hopp och kärlek
ty bara mitt inre du ser




Fri vers av Nattis83
Läst 818 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-25 00:59



Bookmark and Share


    gloominess
man suckar, tagen av romantiken och den poetiska andan i den här... fiiint!
2006-06-28

  Albert
det är så himla vackert!
ibland tror jag det är bra, åtminstone lite bra, att inte kunna se, så man känner desto mer
Ingen ser väl så tydligt en människa som den som är blind på ögonen
2006-06-25

  Nichlas
Så vackert ! Njöt av att läsa varje ord :)
2006-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Nattis83
Nattis83