Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tick tack

Tick tack,
tick tack,
tick tack...

Klockan slår minut för minut, sekund för sekund
timmar blir till dygn
som blir till veckor, som blir till månader, som blir till år

vi åldras, berikas av händelser under tidens gång
ibland glädjerika, ibland ren och skär sorg
ibland rusar vi fram genom livet på moln,
ibland krälar vi mil efter mil med såriga knän, sökandes

sökandes efter en mening, sökandes efter vår existens,
vår uppgift, söker efter vår uppkomst och ibland efter vårt fall

tick tack
tick tack
tick tack

ibland så långsamt,
ibland alltför fort




Fri vers av Nattis83
Läst 868 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-24 23:55



Bookmark and Share


    Nagelbitaren
På endast 17 rader fick du med hela livet.
2006-07-01

  wannabi
Jag gillar det återkommande tick tack som påminner om tiden.
2006-06-27

    Tiny
Du beskriver det riktigt bra. Frågan är vad man letar efter, när man rusar på sådär galet.
2006-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Nattis83
Nattis83