Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets ljus

Vi letar efter svar på våra frågor
vi söker ett botemedel för alla plågor
det vi inte vet är hur vi skall orka
om översvämningen inom oss av känslor kommer att torka
när allt är som jävligast försöker vi alla att blåsa ut livets ljus
men det går inte att släcka utan måste få brinna ut
efter mörkret kommer ljuset
det är bara att inse att du ännu inte nått slutet
varför vill du så gärna lämna denna värld
är du inte stark nog för livets färd
du är lång ifrån ensam om att vara rädd
många gömmer sig i hopp om att inte bli sedd
gör det bästa av den tid du har
du kommer inte föralltid att finnas kvar




Fri vers av Nattis83
Läst 688 gånger
Publicerad 2006-06-25 19:31



Bookmark and Share


  harmoonia
Så fint skrivet...inte alla dagar livet är en dans på rosor, men som sagt efter mörker kommer ljus! Carpe diem=)
2006-06-25

    ej medlem längre
Tycker bäst om raden "är du inte stark nog för livets färd" tankar som reflekterar över mänskligheten och meningen med livet om att vara stark och försöka göra det bästa av det man har
2006-06-25

    Bim
....kanske lika bra att det inte finns ett botemedel för alla plågor, ja jag menar så där rakt av, många gånger är det ju mödan som gör resan värdefull,-fast det vore ju bra med lite lagom kan man tycka i bland,hej BIm!
2006-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Nattis83
Nattis83