Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rätt som det är är vi där...


Helsefyr

ser allt barka åt
helsefyr

en del av sanningen
svider salt

andra fäller en förlupen
tår
rädda det som räddas kan

vissa vill inte äns veta av sanningens
halt
gömstället i garderoben blottas

sista springan ljusas

helt plötsligt är man spritt språngande
naken
i sin sin sära enkelhet

slår ut med armarna förgävest




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 289 gånger
Publicerad 2011-09-26 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman