Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Brunnsbesök...


Brunnens öga

den djupa brunnen tittar på mig
jag på den

svarta vattnet där i krusas

en skräddare löper över
harskranken går amok
bredvid

tittar klart

tar ett bad

naturens skrik ekar vida

svarta vattnet
slås ihop till en enhet




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 148 gånger
Publicerad 2011-09-26 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman