Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar ibland

”Vi dansade näranära men inte med varan och när du såg på mig så satt du mitt hjärta i brand. Jag önskar idag att jag hade gått fram. Att jag gått fram och tagit din hand. Aldrig mer får jag se dig le mot mig. Du säger knappt hej. Även fast jag önskar ibland att du kom nära och sa jag älskar dig.”

 




Fri vers av teaterapa
Läst 231 gånger
Publicerad 2011-09-26 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

teaterapa
teaterapa