Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns människor





som ser ut att leva på ingenting
om de själva får säga det

en sån människa måste man
närma sig varligt

ty den andas genom ett sår

om det levrar sig är det kört

om det öppnas på nytt likaså

man får ta såret som det är
helt enkelt

låta tiden stå stilla




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-27 10:31



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Ja du, Gunnar, nog har jag ju förstått att du är både klok och galen och känslig därtill, med ett varmt hjärta - soitellen sotaan. Ändå överraskar din praktiska och djupa visdom. Bokmärker och måste tydligen läsa en hel del av dina dikter på nytt... Den här är en pärla.
2011-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP