Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det allra heligaste låser man in i sin egen hjärna?


En skrivares bekännelser

Ord

Mitt huvud är fullt av ord

Jag sätter dem på ett papper

De bildar en mening

En saga


Jag behåller dem i huvudet

De bildar en dröm

En hemlighet

Min värld




Fri vers av Tovan_
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-27 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tovan_
Tovan_