Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslan inom mig


I ett svagt ögonblick

ger jag dig det där löftet

det får mig att gråta

men inte är du där och torkar mina fällda tårar

du fångar upp det leende som gömmer

sig bakom de meningslösa sorgerna

I ett svagt ögonblick vågar jag

men med kraft slår det tillbaka

och kvar står jag....




Fri vers av Vingaravglas
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-27 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vingaravglas
Vingaravglas