Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den sanne dåren



han höll på att bli ihjälsparkad
nu går han där längs med dikesrenen
sparkar på alldeles för stora stenar
skrattar när det gör så ont
den sanne dåren !
"det hade kunnat vara värre"
släpper väder
ler mot höstsolen




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-27 11:05



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
puss och kram på er...!
2011-09-27

  lodjuret/seglare VIP
Skriver du om mig nu igen?
Har du inget annat för dig?
2011-09-27

  Anders Nordlander VIP
ser honom/henne gå där. Tydlig bild. Dåren finns i oss alla... eller???
2011-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP