Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rätt så snygg





du har den fysionomin
och ton i din pipa
som kan ge den blinde
synen åter
få den ångestridne
att sluta huckla

men inte mig

jag stirrar mig blind
brinner upp

i flagor
faller jag dig
i talet

intar din lekamen




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-27 18:49



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
!!!
2011-09-27

  lodjuret/seglare VIP
jag byter in orden 'ångestridne' samt 'lekamen' mot dessa ord 'vankelmodsyster' samt 'trapetslystnad' och som du väl vet, bytt bytt kommer aldrig igen
2011-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP