Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet, här och nu..


Framtidstro



Jag känner en skyddsängels vingslag mot min kind,
det får mig att ana framtidens ljus,
med en allt större styrka.
Vissheten om jag aldrig är ensam, är en trygghet.

Allt ont som har varit,
det har jag lyckats vända till min fördel.
Det går, jag vet.
Men det kan göra ont att vända sida,
att lämna det som varit.
Men kan man lyckas med det, då kommer man långt.

Jag ser de blåa bergen, den vackra morgonhimlen.
Ler åt att jag kan andas, att jag finns här och nu.
Ser naturens skiftningar och känner livet
som strömmar genom mig och jag är ett med den.

Känner energin som vibrerar i min kropp.
Kärleken som fyller mig med en underbar sötma.
Den sjuder, kokar och brinner under huden.
Viljan att älska i detta nu.

Med en brunn så djup.
Älskade, drick dig otörstig.
Jag sinar inte.


Jag återfylls varje dag.


Helena 2010-11-11






Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 282 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-27 21:24



Bookmark and Share


  stig wikman
Det är nog mycket
som flödar inom dig.
Mycket vackert .
Underskattad text.
Värd fler applåder.
2013-05-18

  S.A.I. Steve Lando VIP
man känner hur energierna, känslorna, strömmar i denna text - en härlig sådan, må jag säg
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW