Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förfinad kåthet?

I djupet rör det sig, dras åt.. Mot vinterns kyla bildas ånga på fönstren

Ljuslågan blänker ögat, hettan stönar i tystnaden

Det varma i handen smeker hudens mjukhet

Känslan inom stegrar mot extas, lämnar svallvågor över ryggen

Klättrande mot himlen lämnas kroppen åt stjärnors jubel




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 220 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-09-28 14:36



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
mm, tycker om, en text så mjuk i tonen!
2011-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish