Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Höst busväder ankomst


I virvlande vind

I virvlande vind och fallande löv
jag gick en morgon längst vägen
på mattan av gula, dansande löv
som hälsade sommaren farväl
Vinden slog kall emot min kind
men luften var frisk att andas,
som frostiga dimmor min andedräkt
blåste bort och försvann
Knastrande sula mot isiga stenar
glittrande sand som kristaller
Rimfrostdagar och vintervitt
väntar när löven faller




Fri vers av R_M Grundström-Linder
Läst 329 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-28 15:44



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fin
2011-11-16

  La Magnólia VIP
Vackra hösttankar ...
2011-10-31

    Birgersdotter VIP
Jag känner hösten i din fina beskrivning!!
2011-09-28
  > Nästa text
< Föregående

R_M Grundström-Linder
R_M Grundström-Linder