Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vår, glädje, förväntan


En sång till våren

En sång vill jag sjunga om våren
av livslust, i glädjerus
Om allt som växer och spirar
i marker, kring gårdar och hus

Som Freja själv vill jag virvla omkring
med varma, försiktiga fötter,
bejakande livets små knoppande ting
samt jordens så sirliga rötter

Ett vårregn strilar, en blomma slår ut
förnyelse himlen oss skänker
Jorden är vacker och livet en skatt
att vårda med varsamma händer

En sång vill jag sjunga om våren
av livslust, i glädjerus
Om allt som växer och spirar
i marker, kring gårdar och hus




Fri vers av R_M Grundström-Linder
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-27 10:46



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
En ljuvlig vårkänsla omsluter mig när jag läser dina vackra, glädjefyllda ord och tankar. Fin rytm och behaglig att vila i. Bara musiken som fattas.
2023-10-30
  > Nästa text
< Föregående

R_M Grundström-Linder
R_M Grundström-Linder