Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Känslans olika rum


En oas ì mitt hjärta

Plantera en oas i mitt hjärta
en trädgård med många rabatter
Strö rikligt frön av ögontröst
placera björkar vid porten
Vid den strida röda strömmen
sätt en krans av vita rosor
I den inre kammarens mörka vrå
en lund med Johannesört
Till sist som skydd mot stormarna
en lila syrenberså




Fri vers av R_M Grundström-Linder
Läst 54 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-29 09:22



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Du använder din palett och pensel till att måla de vackraste akvareller. Njuter av att läsa din målning.
2023-11-01
  > Nästa text
< Föregående

R_M Grundström-Linder
R_M Grundström-Linder