Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Människans omättbara strävan


Kostsamt

Som älvevingar darrar världen
gömmer rädslor under varma
trådlösa täcken av vävda drömmar
Ständigt sviktande mönster
i nya föränderliga färger
Kostsam är människans strävan
Kostsam vår omättbara hunger
Liten är mättnaden och lönen
Tiden en undflyende bundsförvant
då gåvorna hastas förbi




Fri vers (Fri form) av R_M Grundström-Linder
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-06 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

R_M Grundström-Linder
R_M Grundström-Linder