Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinna

Jag är även kvinna, levande, varm

En moders hjärta bankar i mig, alltid

Men i en riktig verklighet, så är jag en dotter

Född ur en annan mor som älskar mig som sitt barn

Men kvinnligheten är inte bara en mor utan också en egen person

Som vill bli bekräftad och längtad som en skatt. Högt över alla värden




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 164 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-28 19:57



Bookmark and Share


  kråkan VIP
fint rara du:)
2011-09-30

  Ronny Berk
finstämt under flergenerations begrundan, tänkvärt och med en högst berättigad önskan som avslutning
2011-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish