Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så var det aldrig


så möttes vi som hastigast
i en folksamling inatt igen

du säger att du har det bra och
att du lever ensam med din hund

en blomma på en stjälk

ditt ansikte är lugnt och tryggt
och du brukar le litet grand
när du vänder dig om
innan du försvinner bort igen

och du låter mig förstå
att din tillvaro är som den borde vara

därför så var det aldrig i ditt liv
[två blommor från en stjälk]




Fri vers av Almagrundet
Läst 414 gånger
Publicerad 2006-01-10 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet