Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns inte ord

Det finns inte ord


Det finns inte ord
Som beskriver vad jag känner
När jag är tillsammans med Dig

Det finns inte ord
Som beskriver vad jag upplever
När Du låter mig se i Dina ögon

Det finns inte ord
Som återspeglar min lycka
När Din närhet fyller upp mitt hjärta

Det finns inte ord
Ty ord är bara en förenklighet

Det jag känner för Dig
Är …




Fri vers (Fri form) av Jakob Drakros
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-29 08:34



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härlig..
2011-10-02

    Birgersdotter VIP
underbar
2011-09-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
S å det är
T y här
U nderbart bär
M est så där:
T alande öm stumhet!
Så väl beskrivet av Dig!
********************
2011-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Jakob Drakros
Jakob Drakros