Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi som alltid delat

du öppnar munnen som för att andas
men ångrar dig
istället drar jag in det andetaget

vi som alltid delat
är nu noga med vad som är ditt och mitt
vad som är över eller under det förväntade
vad som är till höger eller vänster om gränsen

som om gränsen är svår att definiera
som om gränsen ligger och vakar i osynlighet



som om vi inte visste att vi är gränsen




Fri vers av aPorcupine
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-29 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine