Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

innan sömnen hjälper honom med undret






Han kan stå
en timme
i en vägkorsning

helst med bilar i

folk håller honom för en
minst sagt onormal typ...
inte karl, inte person
men inte odjur eller idiot heller

bara en skum typ

han väntar inte på nånting särskilt

jo, ett under kanske

det han minns efter ett sånt pass
kan vara ansiktet på ett barn
i en förbipasserande bil

kanske han stått i fel korsning
är också en tanke han kan få
strax innan sömnen kommer
och hjälper honom




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-29 19:16



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
wow, lysande skriftat. såhär kan det liksom vara,för var och en. gillar tonen.skitsnyggt
2011-09-29

  Börje Larsson
en skum text om bristen på mänsklig värme.....
2011-09-29

  Börje Larsson
en skum text om bristen på mänsklig värme.....
2011-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP