Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen

Det finns inget ont

det finns ingen ondska

Det finns inga sjukdomar

bara symtomer,

tecken som stämplar

själens oro och brister

Om livslågan släcks i själens oro

begravs det i kroppens aska

Men själen ej dör

den byter bara skepnad

I silverglans - skåda själarnas dans




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-29 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP