Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detet skapar hunger

Tankarna stoppas utav detet, nu har det satt fart. Tiden är kommen, din blick blir tom, all ljud isolerar du. Rädslan börjar krypa upp i magen genom strupen ut ur munnen – ett skrik, ett lågt skrik, ett litet ord. Energin är slut, du sluter ögonen och försvinner för ett tag.




Fri vers av Shaida
Läst 208 gånger
Publicerad 2011-09-29 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shaida
Shaida