Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fasaden

Min fasad speglar lycka
Inom mig rinner blytung blod
Skratt och leende ser du
Tystnaden omvandlar glädjen till sorg
Jag är äkta
Men du har ingen aning




Fri vers av Shaida
Läst 135 gånger
Publicerad 2020-05-11 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shaida
Shaida