Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vunna relationer

De jag älskar lämnar mig aldrig
De som älskar mig lämnar mig aldrig
Tankarna vandrar alltid till dem
Hjärtan kommer alltid slå ett slag
Slagen kan bli svagare men aldrig tyna bort
När jag dör, lämnar jag aldrig de jag älskar




Fri vers av Shaida
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-05 08:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jacques Werup skrev en gång om någon, att han varit med om henne och sålunda inte kunde förlora henne.

Däremot tror jag inte på reinkarnation eller gengångare.
2021-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Shaida
Shaida