Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett år sedan


jag vet hur det känns att förlora någon,
på riktigt.




Fri vers av amaandha
Läst 267 gånger
Publicerad 2006-01-10 08:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amaandha
amaandha