Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting i evighet...när jag blev sjuk..

Den 10. Januari 2010 kl 10.00.
Då hände Ingenting.
Ingen Märkte Någonting.
Pappa Måne KOm LIte Närmare Då.
Mamma Sol Kanske Lika Så Försökte Ändå.
INgentin Hände Då
Pappa Måne LIka Så
Han märkte ingenting
så lite vet vi
i Det som inte finns
IDET som dom
en gång kallade Gud
gjorde sig så liten ...
att vi skulle förstå..


Men det som Han gjort
Han som inte finns
Han kan ej suddas bort
Han som inte finns...
Han gjorde att vi lever
alla här på jord
fast vi inte finns
i det - som inte finns




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 211 gånger
Publicerad 2011-09-30 06:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP