Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

darra






kanske det är bättre
att bli misshandlad
och veta
varför man darrar
än att bara darra
ändå

vad gäller skammen
så lär det väl
gå på ett ut

men å andra sidan
vad gör man inte
för att hålla värmen




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-30 23:06



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
... finns ingen skam mera kära Du...
2011-10-01

  Gunnar Hilén VIP
kan hålla med där...det är frågan om jag ska ta bort det...
2011-09-30

  Carl Thomas
HA! klockrent slut men hack i mitten =)
2011-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP