Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jämmer om försvunnen vänskap

Vänner kommer
går
förblir vänner
blir ovänner.

Jämmer om försvunnen vänskap
skrämmer många
nedstämmer den mest glada.

Saknar allt det där,
vaknar av tomhet.

Tecknar ängar av grönt,
avtecknar livet,
dess gång,
sjunger en sång om vänner.




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-01 10:05



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket kloka rader
2011-10-01
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77