Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjungande treklanger

Vågklammer
ger komplimanger
om livets gång.

Sjungande treklanger
ger sköna efterklanger
att livet är här,
är nu,
i denna sekund.

Teaterscener spelas upp
på livets stora scen.

Musikscener,
spännande,
nervkittlande,
ger en sorts glimmer,
stannar kvar inom hjärtat
som lever,
är här,
är nu,
i denna sekund.




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-01 10:09



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skrivet
2011-10-01

  La Magnólia VIP
Fina tankar .. att ta vara på livets sekunder och spara klangen av det lyckliga ...
2011-10-01
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77