Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Virvarr av lågor

Frågor som pågår
i ett virvarr av lågor
från en flammande eld,
ibland av glädje,
ibland av plågor.

År som går,
alldeles för fort,
alldeles för långsamt.

Mot stranden vid livet slår vågor
när klockan är sent
finns ingen tid
vid livets slut.




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-01 10:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som sagt, tänkvärt!
2011-10-01

  anits VIP
Mycket tänkvärt
2011-10-01

  Ninananonia VIP
Tankeväckande och bra.. detta virrvarr..
2011-10-01
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77