Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undangömmer

Ger mig ut i det fina vädret.
Bladglimmer var man än vänder blicken,
glimmar i den härliga höstsolen,
ljusskimmer likt glödande,
sprakande eldar,
färgerna exploderar.

Andas in den klara luften,
undangömmer de negativa tankarna
sådär en höstdag som tillvaratas skall.

Bortglömt är allt gammalt,
ej lönt,
stå och stampa
så hjärtat blir ömt.

Njuter av allt det vackra,
förnimmer känslan av
total frihet,
total glädje,
är här,
just nu,
idag.




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 339 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-10-01 10:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint och varmt!
2011-10-09

  Anna*
Härligt livsbejakande och fint! Applåder
2011-10-03

  ULJO
Underbar poesi som jag längtat till att läsa från dig.
2011-10-02

  Rise Little One
"Andas in den klara luften,
undangömmer de negativa tankarna"

Precis så....
2011-10-02

  anits VIP
En underbar dikt
2011-10-01

  mickech
Verkligen underbart!!
2011-10-01

  mare VIP
Härligt, låter underbart ;)
2011-10-01

  Ninananonia VIP
Just nu... är jättefin..

undangömma..är bra..

njut av nuet...
2011-10-01
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77