Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradisets frukt

Underbara
röda
runda
solbelysta äpplen
tynger ned
gröna grenar
på sin väg mot marken
där fröet längtar
att ge växt åt
ett nytt vackert träd.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-01 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP