Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Desperata

Med kalla händer söker jag
hans värme
Slitna kroppar och
sargade känsloliv möter varandra
i skydd av natten

Hans blick är full av vodka
och i min kropp rusar det vita
Vi kämpar desperat efter att få känna
någonting annat




Fri vers av fröken pia
Läst 209 gånger
Publicerad 2006-01-10 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken pia