Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

askkoppen är från Indiska

 

 

askkoppen är från Indiska
resten är från IKEA

 

idag såg jag en buss köra mellan Torneå och Stockholm
jag har sovit längst med hela Norrlandskusten

hundratals gånger

 

Stockholm står och gungar
oförberedd på all slags översvämning

det blir allt svårare att förstå Skapelsen

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-01 18:11



Bookmark and Share


  Raul Ström
Du är iallafall inte hemlös. I tankarna.
2011-10-25

  Ingela Svenson VIP
Kanske är det så att människors flyttande till och fråna olika platser får hela jordne i gungning - referansramar sviktar och cirklar rubbas, vem ska omfatta allt detta? Du fångar detta, på prick!
2011-10-01

  Larz Gustafsson VIP
Det måste vara svårt att tro att en Skapare INTE ligger bakom.

"Askkoppen är från Indiska
Resten är från IKEA
Dukarna är från Kenya
och slipsen från Sydkorea"
2011-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP