Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orden om oss själva



lilla pyret
gullunge
pussmun

flickan och pojken

tjejen och killen
tjejen och grabben
tjejen och den unge mannen
tjejen och mannen
tjejen och karln
tjejen och gubben
tjejen och döden




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-01 18:13



Bookmark and Share


  Kjell A. H Lundin
Känner mig nära gubben och snubblande nära döden, eftersom jag på senare tid oftare har börjat prata om den. Snyggt framlagt om benämningar på oss män under livets gång. Kul också!

Kjell
2011-10-03

  Pirjo VIP
tjejen och uppståndelsen
tjejen och farbrorn
tjejen och patriarkan
..........
2011-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP