Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där värmen bor (2011)


Till min smedja vandrar jag så
mot värme och befrielse
i den är jag i en kokong..

där är blott stunder av kärlek
blott stunder av närhet
där är livet i sin essens..




Fri vers av Järnkatten
Läst 147 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-01 19:14



Bookmark and Share


  Zelogath
Att göra något man älskar
Känslan av befrielse
Vackert!
2011-10-05

  Linda CH VIP
En enorm lycka att få befinna sig i "flow". Din text fångar detta väldigt precist. Applåder!
2011-10-05

  Anna*
Precis det som alla önskar sig hela tiden! Applåder
2011-10-03

  La Magnólia
En skön känsla att uppfångas av det man tycker om att göra .. finnas i "en kokong" skymd från omvärlden som rusar förbi ...
2011-10-03

  M.A.J.R
Här är nåt som går igenom en !
riktigt bra min vän önskar att jag kunde trycka på applåd knappen flera gånger
2011-10-02

  mare VIP
Låter befriande härligt, konstens värld är underbar ;)
2011-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten