Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR

när helvetet bryter loss

och man inte vet

om man ska tillkalla

Läkare

Präst

eller en vän

går de inte att sträcka upp armarna

och tänka positivt

 gäller de

att långsamt

försöka hitta en mening

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-01 21:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Brutalt sant
2011-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP