Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVART

Jag

söker just nu

en minimal strimma av ljus

som klyver mörkret




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-01 21:21



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Det finns alltid någon strimma av ljus någonstans för var och en. Det kan ibland bara vara svårt att hitta den, men gör du det är det skönt.
2012-01-14

  ULJO
Nu när höstens vackra lövverk visar sig kommer du att återigen se ljuset.
2011-10-03

  Alva Johnsson VIP
När det ibland är som mörkast
är ljuset som närmast
2011-10-01

  Ninananonia VIP
Hoppas att du finner den... i ditt varma hjärta... :)
2011-10-01

    ej medlem längre
Skarpt, precist och rikt på innehåll (om än mörkt)
2011-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP